speeltoestellen-expert

Speeltorens

Filters

Type
Toon resultaten (26)
Materiaal
Toon resultaten (26)
Kleur
Toon resultaten (26)
Prijs
Toon resultaten (26)
Merk
Toon resultaten (26)
"speeltoestellen-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Speeltorens

De leukste speeltorens

Een speeltoren biedt veel speelmogelijkheden en het leuke is dat u een toren geheel naar wens kunt uitbreiden. Bijvoorbeeld met een aanbouwschommel, glijbaan, klimwand of leuke speelaccessoires. Het is zelfs mogelijk om een speeltoren in de vorm van een schip of trein te bouwen. Wat voor soort speeltoren u ook zoekt bij de expert in speeltoestellen zit u altijd goed!

Doe-het-zelf bouwpakketten

Wilt u graag alleen een bouwpakket aanschaffen voor een mooie speeltoren? Ook dat kan! In ons assortiment bieden wij doe-het-zelf pakketten aan van Blue Rabbit. U kunt kiezen uit verschillende bouwpakketten. Bijvoorbeeld alleen de bouwkit met onder andere een bouwtekening en bevestigingsmaterialen of voor een bouwkit met een houtpakket. Dit houtpakket is gezaagd en ongezaagd verkrijgbaar.

Veelgestelde vragen

Jungle Gym Palace
Jungle Gym Cabin

Vraag: Beste ik zou de jungle gym cabin willen combineren met de firemans pole en de rock module. Is dit mogelijk?

Antwoord van onze expert: Helaas is dit niet standaard compatible. Deze zijn niet voor elkaar gemaakt, met enige creativiteit is vanzelfsprekend erg veel mogelijk.

Little Tikes Speeltuin

Vraag: Waar kunnen stukken van deze speeltoren apart besteld worden?

Antwoord van onze expert: Helaas hebben wij deze niet in het assortiment, onder garantie is natuurlijk een hoop te regelen.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.