speeltoestellen-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Speeltorens

Filters

Filter op:
Kleur
Toon resultaten (28)
Prijs
Toon resultaten (28)
Merk
Toon resultaten (28)
"speeltoestellen-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Speeltorens

De leukste speeltorens

Een speeltoren biedt veel speelmogelijkheden en het leuke is dat u een toren geheel naar wens kunt uitbreiden. Bijvoorbeeld met een aanbouwschommel, glijbaan, klimwand of leuke speelaccessoires. Het is zelfs mogelijk om een speeltoren in de vorm van een schip of trein te bouwen. Wat voor soort speeltoren u ook zoekt bij de expert in speeltoestellen zit u altijd goed!

Doe-het-zelf bouwpakketten

Wilt u graag alleen een bouwpakket aanschaffen voor een mooie speeltoren? Ook dat kan! In ons assortiment bieden wij doe-het-zelf pakketten aan van Blue Rabbit. U kunt kiezen uit verschillende bouwpakketten. Bijvoorbeeld alleen de bouwkit met onder andere een bouwtekening en bevestigingsmaterialen of voor een bouwkit met een houtpakket. Dit houtpakket is gezaagd en ongezaagd verkrijgbaar.

Veelgestelde vragen

Buffalo Explorer speeltoren

Vraag: Is het hout geïmpregneerd?

Antwoord van onze expert: Het hout van dit tuinhuisje is onbehandeld maar u kunt het uiteraard impregneren.

Jungle Gym Tower

Vraag: Hallo, Zou aan deze toren ook een schommel bevestigd kunnen worden? leveren jullie ook deze combinatie? Mvg R leen

Antwoord van onze expert: De standaard schommelmodules van Jungle Gym zijn alleen geschikt voor de Cubby, Mansion, Villa en House. Indien u handig bent met hout, is het natuurlijk altijd mogelijk om zelf een schommelaanbouw te maken die op de Jungle Gym Tower past.

Jungle Gym Cabin

Vraag: Beste ik zou de jungle gym cabin willen combineren met de firemans pole en de rock module. Is dit mogelijk?

Antwoord van onze expert: Helaas is dit niet standaard compatible. Deze zijn niet voor elkaar gemaakt, met enige creativiteit is vanzelfsprekend erg veel mogelijk.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.